HEJ!

Monday Company är ett företag baserat i Stockholm, Sverige. I syfte att sälja fina, snygga och roliga broderade Tygmärken för kreativa barn.

Jag heter Frida, bor tillsammans med min dotter Iris och min sambo David i Stockholm. När min dotter började på förskolan förstod jag hur mycket kläder som det egentligen går åt när man har en 2,5 åring. Helt plötsligt hade man en hög med kläder som hade hål eller omöjliga fläckar på sig. Att slänga kläderna som hon inte hunnit växa ur än kändes inte bra. Jag började därför sy fast broderade tygmärken och tyglappar på de ställen som behövde en uppdatering. Snabbt insåg jag att det både var kul och miljömedvetet att uppdatera gamla kläder med broderade tygmärken.

Tyvärr var utbudet i Sverige inte det bästa när det gäller tygmärken så jag började leta utanför Sverige och hittade ett gäng som jag gillade och köpte. Både från etablerade stora företag och mindre entreprenörer.

När jag insåg att det inte bara var jag som saknade fina tygmärken i Sverige köpte jag på mig ett lager och började sälja till vänner och bekanta. Jag kände även att jag ville prova på att göra egna broderade tygmärken så snart kommer även de dyka upp här till försäljning.

Hoppas ni kommer gilla det!