BRODERADE TYGMÄRKEN
– för barn (och vuxna)

Monday Company är ett företag baserat i Stockholm, Sverige. Vi säljer roliga och snygga broderade tygmärken och accessoarer för barn. Vi säljer tygmärken av egen design, från större företag samt tillsammans med illustratörer och kreativa personer. Vårt mål är både att skapa ett enkelt sätt att uppdatera kläder på men även främst ett roligt och kreativt sätt att laga trasiga kläder istället för att slänga dom.

Var snäll mot miljön, och tänk efter en extra gång på vad du kan göra med gamla kläder innan du slänger dom!
/Frida, grundare av Monday Company

Har dina barns kläder gått sönder och letar du efter laglappar och tyglappar för att lösa det? Eller har favorittröjan fått en fläck av den berömda köttfärssåsen? Köp färgglada och roliga tygmärken av Monday Company som du enkelt stryker fast på några minuter!

Ska tygmärket strykas eller ska det sys på? Var noga med att kolla vad det är för typ av märke du lagt ner i varukorgen. Alla våra tygmärken kan strykas fast med ett strykjärn, undantag gäller för Scout-katten som måste limmas fast med textillim eller sys fast för hand eller med symaskin.

Vi har precis fyllt på vårt populära tygmärke Tiny Feminist från Punky Moms. Eller kanske passar det med en banan eller en rymdraket? Vi söker ständigt efter nya motiv till tygmärken. Har du hittat ett tygmärke du gillar, eller är du illustratör och vill du ta fram ett eget tygmärke tillsammans med Monday Company. Kontakta oss!